Re: Шашлик. Як його правильно приготувати.
Додано: Суб квітня 01, 2023 12:33 am
Через ось таку муфту. Береться ПГК на кілька галет, ззаду нього знімається одна чи дві і кріпиться муфта. І так ковбасою один на одним можна кілька впихнути.
Через ось таку муфту. Береться ПГК на кілька галет, ззаду нього знімається одна чи дві і кріпиться муфта. І так ковбасою один на одним можна кілька впихнути.
Думаю, суцільний вал надійніше буде, та й дешевше мабуть. Не буде розхилитуватись з часом.Через ось таку муфту. Береться ПГК на кілька галет, ззаду нього знімається одна чи дві і кріпиться муфта. І так ковбасою один на одним можна кілька впихнути.
Воно то так, але цей вал ж треба замовити, та й треба галети центрувати добре. А в випадку з муфтою - допускається відхилення в кілька мм.