В прошивці 2.38 є дуже цікава фішка.
Слип та Слип моде.
В пункті слип можна задавати час коли автоматично виключиться дисплей и процессор!!!
Заходили потім в слип моде и можна вибрати лок, анлок та CPU.
При вимиканні дісплея та проца шуми знижуються і їсть меньше току. Та і взагвлі вечерами на сороковці на штатну телескопічну антену чути аматори́в як на трансивері. Макс таки знає що робить.
Там же є варіанти з ЮСБ. Рекомендую перешитись.
Блекаут радіо на SI4735
-
Konstantin M
- Позивний: Us1g__
- Has thanked: 99 times
- Been thanked: 45 times
Re: Блекаут радіо на SI4735
Сьогодні подав живлення, si4735 робоча , ФМ діапазон ожив, в от дисплей розстроїв, тач не попадає на кнопки зовсім і кольро якісь зовсім тусклі, може це від того , що я на нього подав живлення 3,3вольта, хто в темі дайте пораду, п'ять вольт може йосу треба?
-
max123
- Позивний: немає
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 4 times
Потрібно розуміти який у вас дисплей 5в може і спалити.Cawa1975 писав: ↑Пон вересня 14, 2026 7:39 pm Сьогодні подав живлення, si4735 робоча , ФМ діапазон ожив, в от дисплей розстроїв, тач не попадає на кнопки зовсім і кольро якісь зовсім тусклі, може це від того , що я на нього подав живлення 3,3вольта, хто в темі дайте пораду, п'ять вольт може йосу треба?
Купував тут https://arduino.ua/prod1539-2-8-240x320 ... BZ4cjGKIOc
Це не реклама у разі чого, і кольори якісь блеклі зовсім , п'ять вольт я пробував , світиться білим і мовчить, ну все думав спалив, переключив на 3.3 працює але з тачом біда , з кольором ще миритись можна було би.
Це не реклама у разі чого, і кольори якісь блеклі зовсім , п'ять вольт я пробував , світиться білим і мовчить, ну все думав спалив, переключив на 3.3 працює але з тачом біда , з кольором ще миритись можна було би.
Тільки додивився в описі на сайті магазину, що треба якусь перемичку J1 закоротити при живленні від 3,3 вольт , але чому ж він не запрацював від п'яти? Завтра буду шукати перемичку , напевно стабілізатор шунтує.