Вітаю я робив подібний на si4732 дисплей використав від старої нокія 3310, в темі приймач ATS 20+ є схема подивіться для зразка. Я ставив конденсатор і тумблер для перемикання AM , FM працює добре чуйка хороша.Cawa1975 писав: ↑Сер вересня 02, 2026 10:56 pm Вітаю, а мені захотілося повторити даний приймач, тим паче практично все було в наявності, крім 4735 та дисплея. Дисплей замовив на Алі, а 4735 побоявся , там де ціни по божескі, погані відгуки , а декуди ціна до 18 доларів доходить , знайшов у нас в країні. Є питання і його вже задавали , дуже прикро, що автор теми мовчить. Цікавить, що за кільце використовувалось на вході АМ , кількість витків вказана , а от розміри і матеріал не відомі, бачив маленький кільця в енергозберігаючих лампочках, це ті , що ще спіралями покручені. Може хто дасть пораду,
Блекаут радіо на SI4735
-
max123
- Позивний: немає
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 4 times
Re: Блекаут радіо на SI4735
Лучше! — Есть действия!
Из панельки 2.8" CYD (на самом деле, аналог), модуля с радио-микросхемой Lysia, и прошивок Max_Arnold или от ATS-Mini Малышарика, соорудил концепт прототипа ;) .
Вроде работает, теперь надо доводить до ума.
Gray©at.
-
Konstantin M
- Позивний: Us1g__
- Has thanked: 97 times
- Been thanked: 44 times
Декілька днів не було світла, мав час та натхнення зрівняти на прийом АТС міні та трансивер. На сороковці ввечері на штатний телескоп АТС міні має майже однакову чутливість з трансівером, Але шкварчяння зводить нанівець ту чутливість. Вимикання дісплея шум знижує , Але майже непомітно. На скільки я зрозумів, варіантів зниження внутрішнього шума непередбачується. Витримати оте шкварчяння неможливо довго. Але для ft8 через смартфон та маленький передавач може вийти дуже дешевий сэтап. У вільний час працюю над цим.