Через ось таку муфту. Береться ПГК на кілька галет, ззаду нього знімається одна чи дві і кріпиться муфта. І так ковбасою один на одним можна кілька впихнути.
Шашлик. Як його правильно приготувати.
-
oldPsyho
- Позивний: UR5XOU
- Has thanked: 189 times
- Been thanked: 71 time
Re: Шашлик. Як його правильно приготувати.
- Вкладення
-
- DSC_0142-650x650.jpg (41.45 Кіб) Переглянуто 32536 разів
- Володимир
- Позивний: UR5CAF
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 14 times
Думаю, суцільний вал надійніше буде, та й дешевше мабуть. Не буде розхилитуватись з часом.Через ось таку муфту. Береться ПГК на кілька галет, ззаду нього знімається одна чи дві і кріпиться муфта. І так ковбасою один на одним можна кілька впихнути.
-
oldPsyho
- Позивний: UR5XOU
- Has thanked: 189 times
- Been thanked: 71 time
Воно то так, але цей вал ж треба замовити, та й треба галети центрувати добре. А в випадку з муфтою - допускається відхилення в кілька мм.
-
Konstantin M
- Позивний: Us1g__
- Has thanked: 71 time
- Been thanked: 26 times
А хто не будь знає без ГУгля що означає слово маринад!
Від якого слова походить.
-
Konstantin M
От виходить, що найкращий маринад, це гарне м"ясо, сіль, перець. І все. А трохи оцту то ностальгія. Смак молодості.
Є канал Шашлики у Карена. З Харкова. Рекомендую.
-
UR5FFR
- Has thanked: 132 times
- Been thanked: 846 times
Ні у якому разі не сіль!!! М'ясо солите вже коли посмажилось. Найкращій марінад - це так званий "сухий". Я так роблю шашлики вже десь років 20. Рецепт узяв у повара однієї шашличної у нас у місті. Отже ріжемо м'ясо, лук кільцямі, багато різних спецій, 1-2 столові ложки сухого червоного вина. Далі усе це накриваємо тарілкою та зверху ставимо гніт - в мене це гіря десь 3кг вагою. І ось так на 1-2 години при кімнатної температурі залишаємо. Далі жаримо але дуже важливо не пережарити, бо інакше будуть сухі. М'ясо треба свіже та нормальне брати, інакше шашлика не буде. Перемаринувати в такому маринаді майже неможливо. Якость на ніч у холодильнику залишили бо погода була не шашлична - політ нормальний.Konstantin писав:Чет січня 01, 1970 4:43 am От виходить, що найкращий маринад, це гарне м"ясо, сіль, перець. І все. А трохи оцту то ностальгія. Смак молодості.
PS потім усе це в балачки перенесу бо тут це офтоп
-
Konstantin M
Давно я взнав правільну думку: "Не треба мислити трафаретно". Тобто, як всі. Моя найулюбленіша з дитинства страва це смажене на смальці м'ясо свинини. Просто на сковорідку трохи смальцю, м'ясо порізав і Теж на сковорідку. Сверху посолив. Ні цибулі, ні перцю, ні всіляких спецій-шмецій. Натуральний смак. А якщо надіти на шпажку над вогнем, от і шашлик. А повторюсь, трохи оцту, це носталгія, традиція.
Але ж ми забули основу маринада - підсолена вода!
Але ж ми забули основу маринада - підсолена вода!