Простий синтезатор

Ігор Віт.
Has thanked: 6 times
Been thanked: 11 times

Re: Простий синтезатор

Повідомлення Ігор Віт. »

Ех... Ці всякі синтезатори десь і у когось можна придбати? 
Чи не морочити собі голову і купувати у US5MSQ?

UR5VFT
Позивний: UR5VFT
Has thanked: 470 times
Been thanked: 99 times

Повідомлення UR5VFT »

Ігор писав:Чет січня 01, 1970 4:16 am Ех... Ці всякі синтезатори десь і у когось можна придбати? 
Чи не морочити собі голову і купувати у US5MSQ?

можна тут .але ціни... не реклама.
- https://qrpver.com/ru

seawar
Позивний: UR5RBP
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

Повідомлення seawar »

Freddy писав: Нед квітня 13, 2025 12:54 pm Є плата аматора емф  з телеграфним гетеродином .  Треба для неї простий синтез  щоб перевертав vfo bfo . Діапазони 1.9 3.6 7.0 . Якщо там буде с метр то це плюс .  Функціонал це вихід на комутацію дпф  з відкритим колектором , вихід на перемикання rx /tx  і ще хотілося щоб була можливість увімкнути телеграфний гетеродин . Не дуже хотілось ставити окрему кнопку . Дисплей - пофіг який .   Атт , годинник , і тд не треба . Я б туди гпд поставив но якісну катушку зробити це проблема та і кзє немає .  

Я не створював окрему тему бо  не думав що тут буде про що писати ) 

Робив свій перший трансивер на базі Аматора. Синтезатор на основі алі-шного модуля AD9850 бутербродом з Arduino. Два діапазони - 40/80. VFO і цифровий S-метр. З часом допиляв в прошивку перемикач LSB/USB. Якщо ще цікаво, можу поділитися.

Freddy
Has thanked: 20 times
Been thanked: 43 times

Повідомлення Freddy »

seawar писав: Пон січня 19, 2026 12:16 pm
Freddy писав: Нед квітня 13, 2025 12:54 pm Є плата аматора емф  з телеграфним гетеродином .  Треба для неї простий синтез  щоб перевертав vfo bfo . Діапазони 1.9 3.6 7.0 . Якщо там буде с метр то це плюс .  Функціонал це вихід на комутацію дпф  з відкритим колектором , вихід на перемикання rx /tx  і ще хотілося щоб була можливість увімкнути телеграфний гетеродин . Не дуже хотілось ставити окрему кнопку . Дисплей - пофіг який .   Атт , годинник , і тд не треба . Я б туди гпд поставив но якісну катушку зробити це проблема та і кзє немає .  

Я не створював окрему тему бо  не думав що тут буде про що писати ) 

Робив свій перший трансивер на базі Аматора. Синтезатор на основі алі-шного модуля AD9850 бутербродом з Arduino. Два діапазони - 40/80. VFO і цифровий S-метр. З часом допиляв в прошивку перемикач LSB/USB. Якщо ще цікаво, можу поділитися.

Дякую за пропозицію . Я вже зробив один із варіантів на ардуіно  і 1602  який тут мелькав . 
Відповісти