Ех... Ці всякі синтезатори десь і у когось можна придбати?
Чи не морочити собі голову і купувати у US5MSQ?
Простий синтезатор
-
UR5VFT
- Позивний: UR5VFT
- Has thanked: 470 times
- Been thanked: 99 times
Re: Простий синтезатор
можна тут .але ціни... не реклама.Ігор писав:Чет січня 01, 1970 4:16 am Ех... Ці всякі синтезатори десь і у когось можна придбати?
Чи не морочити собі голову і купувати у US5MSQ?
- https://qrpver.com/ru
-
seawar
- Позивний: UR5RBP
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 3 times
Робив свій перший трансивер на базі Аматора. Синтезатор на основі алі-шного модуля AD9850 бутербродом з Arduino. Два діапазони - 40/80. VFO і цифровий S-метр. З часом допиляв в прошивку перемикач LSB/USB. Якщо ще цікаво, можу поділитися.Freddy писав: ↑Нед квітня 13, 2025 12:54 pm Є плата аматора емф з телеграфним гетеродином . Треба для неї простий синтез щоб перевертав vfo bfo . Діапазони 1.9 3.6 7.0 . Якщо там буде с метр то це плюс . Функціонал це вихід на комутацію дпф з відкритим колектором , вихід на перемикання rx /tx і ще хотілося щоб була можливість увімкнути телеграфний гетеродин . Не дуже хотілось ставити окрему кнопку . Дисплей - пофіг який . Атт , годинник , і тд не треба . Я б туди гпд поставив но якісну катушку зробити це проблема та і кзє немає .
Я не створював окрему тему бо не думав що тут буде про що писати )
-
Freddy
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 43 times
Дякую за пропозицію . Я вже зробив один із варіантів на ардуіно і 1602 який тут мелькав .seawar писав: ↑Пон січня 19, 2026 12:16 pmРобив свій перший трансивер на базі Аматора. Синтезатор на основі алі-шного модуля AD9850 бутербродом з Arduino. Два діапазони - 40/80. VFO і цифровий S-метр. З часом допиляв в прошивку перемикач LSB/USB. Якщо ще цікаво, можу поділитися.Freddy писав: ↑Нед квітня 13, 2025 12:54 pm Є плата аматора емф з телеграфним гетеродином . Треба для неї простий синтез щоб перевертав vfo bfo . Діапазони 1.9 3.6 7.0 . Якщо там буде с метр то це плюс . Функціонал це вихід на комутацію дпф з відкритим колектором , вихід на перемикання rx /tx і ще хотілося щоб була можливість увімкнути телеграфний гетеродин . Не дуже хотілось ставити окрему кнопку . Дисплей - пофіг який . Атт , годинник , і тд не треба . Я б туди гпд поставив но якісну катушку зробити це проблема та і кзє немає .
Я не створював окрему тему бо не думав що тут буде про що писати )