Freddy писав: ↑Вів лютого 21, 2023 8:25 pm
Адреса SI5351 по замовчуванню 0x60 ? Вона завжди така чи є варіанти змінити ? В мануалі цієї інфи не знайшов (або не побачив )
Завжди 0x60. Кажуть що бувають з адресою 0x62 начебто якісь кастомні але я не зустрічав. Варіантів змінити адресу я не знаю.
Я дуже рекомендую коли запускаєте щось з I2C шиною по перше запускати скрипт i2c_scan (гуглиться). Він шукає усі девайси підключені до I2C шини та видає список з адресами. Дуже зручно
UR5FFR писав: ↑Чет лютого 23, 2023 8:41 am цілий парний multisynth divider та дробовий множник PLL
Виключно тiльки так з самого початку i программую Si5351.
З експериментів Si5351 успішно генерує на виході частоту вiд 700Hz до 303MHz.
І допускає тактування на вході замість кварцу вiд 8 до 80MHz. І навіть ще ширше.
Режим запису BURST по I2C працює так - предаємо адресу 0x60 , номер регістра , передаємо данні , потім данні для наступного регістра без відправки адреси самого регістра ? Правильно зрозумів ?
Freddy писав: ↑Сер березня 01, 2023 5:25 pm
Режим запису BURST по I2C працює так - предаємо адресу 0x60 , номер регістра , передаємо данні , потім данні для наступного регістра без відправки адреси самого регістра ? Правильно зрозумів ?
Freddy писав: ↑Вів лютого 21, 2023 8:25 pm
Адреса SI5351 по замовчуванню 0x60 ? Вона завжди така чи є варіанти змінити ? В мануалі цієї інфи не знайшов (або не побачив )
Завжди 0x60. Кажуть що бувають з адресою 0x62 начебто якісь кастомні але я не зустрічав. Варіантів змінити адресу я не знаю.
Я дуже рекомендую коли запускаєте щось з I2C шиною по перше запускати скрипт i2c_scan (гуглиться). Він шукає усі девайси підключені до I2C шини та видає список з адресами. Дуже зручно
Наскільки я зрозумів з опису мікросхеми на їхньому сайті то адресацію змінювати можна, але ніяких пояснень як і чим це зробити не було. Можливо у виробника ї є така можливість.