...ви, мабуть, добре знайомі з так званою "ртутною" антеною 60-70-их років...на жаль, після певних подій на моїй дельті відірвало оплетення кабелю від полотна і зараз лише слухаю ефір, але днями будуть ремонтувати дах і я спробую підключити кабель знову...а потім скину сюди картинку антени зі свого Pico NWT...не "супер", але, як у нас кажуть: ...вам "шашечки" чи їхати?..
Дельта - чи варто?
-
- Позивний: UT8AS
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 35 times
Re: Дельта - чи варто?
-
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 5 times
Дивна у вас реакція... Я вам задав просте питання про вхідний опір вашої дельти. Натомість, ви сюди приплели якусь ртутну антенну...UT8AS писав: ↑Пон жовтня 06, 2025 7:17 am...ви, мабуть, добре знайомі з так званою "ртутною" антеною 60-70-их років...на жаль, після певних подій на моїй дельті відірвало оплетення кабелю від полотна і зараз лише слухаю ефір, але днями будуть ремонтувати дах і я спробую підключити кабель знову...а потім скину сюди картинку антени зі свого Pico NWT...не "супер", але, як у нас кажуть: ...вам "шашечки" чи їхати?..
-
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 5 times
-
- Позивний: UR5VFT
- Has thanked: 404 times
- Been thanked: 93 times
Варто. у мене була така дельта перпердекулярно будинку 85 метрів. запитана сім. дротом прппм 2-0.9 плюс сим. тюнер 500 вт та ксв 1 на всіх діапазонах у друга така 42 метри так само застосований ситетричний провід прппм і сим. тюнер за ідеєю запропонованою Андрієм 73!
- https://www.ur5ffr.com/viewtopic.php?t=320
- Вкладення
-
- прежде чем собирать конструкцию.rar
- (106.62 Кіб) Завантажено 26 разів
-
- дельта.jpg (10.8 Кіб) Переглянуто 1073 разів