Китайські плати підсилювачів з Аліекспресу
-
- Позивний: UR4UQZ
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 12 times
Китайські плати підсилювачів з Аліекспресу
Цікаво чи хтось пробував будувати транзисторні підсилювачі з тих плат, що продаються на Аліекспресі? Пропонують плати для 600Вт, 1200Вт. Чи народ порахує у що то виллється, та й працює собі на лампах?
-
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 40 times
Re: Китайські плати підсилювачів з Аліекспресу
Ну це напряму залежить від наявності запасів ламп і комплетуючих для лампового ра. Як на мене то я б дивився в сторону транзисторів , бо запасів ламп немає зовсім а купляти їх по тих цінах і хз якої якость не дуже хотілось . Але не обов'язково купляти на алі ,є перевірені схеми які можна повторити . На алішні підсилювачі треба дивитися з пересторогою і з аналізом схеми щоб не згоріло це все щастя в момент підключення бж.
-
- Позивний: UR4UQZ
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 12 times
Щодо ламп не знаю. У мене зараз один підсилювач на ГИ6б, інший на ГУ-19. Поки мені здається, що запасів ще повно, і ціни цілком демократичні. Але тут питання у зручності: перемкнешся на інший діапазон глянути, що там робиться, аж тут - цікава станція. Поки перелаштовуєш підсилювач, а вона вже й пішла...
Я використвую на 1200W. Вже третій РА. У прикріпленні перший, потім другий. Перший робив як експерименальній для проработки схемотеніки, але він і доси використовується. Можна і самостійно зробити плати, але де ви знайдете стеклотекстолит 100мкм?
- Вкладення
-
- Face.jpg (100.94 Кіб) Переглянуто 64 разів
-
- IMG_20240508_221637.jpg (119.26 Кіб) Переглянуто 64 разів