Простий синтезатор
-
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 33 times
-
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 33 times
Re: Простий синтезатор
Купив платку і зробив цей синтез для rx998 але на виході маю тільки опору , vfo не видає . Підозрюю що я щось неправильно закоментував в коді . Підкажете в якому рядку це робиться ?max123 писав: ↑Нед квітня 13, 2025 2:33 pm В nano vfo саме в перших версіях s metra немає але вже в nano vfo3 є, на олх є оголошення надруковану плату на версію 3.1.(потрібна наявність пального фену і навик роботи smd)я робив для приймача для трансивера думаю підійде.Вся інформація є в відкритому доступі просто зайдіть почитайте. Удачі!!!
-
- Has thanked: 66 times
- Been thanked: 542 times
Re: Простий синтезатор
Тут нема телепатів щоб здогадуватися які ви там зміни зробили та чому воно у вас не працює. Для початку не треба правити нічого у скетчі а треба залити його та подивитися що він генерує дві частоти - гетеродина та опори. Які саме частоти - написано у коментах у конфігу. А далі вже правити під потрібні частоти.
Якщо не генерить - то треба шукати помилки у монтажу. Брати лупу та дивитися щоб не було "сопель" та усе було пропаяно. Якщо генерується лише одна частота - то або бракована сішка, або десь коротке на виході. Як варіант здути її феном та заново припаяти