Це чисто під сатком. В мене зараз саме вона. В MMANA якраз і порахована. Бо та, що всі клепають мені не подобається. Вона порахована до 300 МГц. І вище 305 не працює.
А двохдіапазонні ті... да, то антена сама назва. Колись робив 3+5 спеціально під наші Р/аматорські супутники - низькольоти. Діаграма якась чудна вийшла. Вперед да, але й бокові вуха, і площиною навіть повертав на супутник і робив. Один раз у відпустці на річці біля Лиману ДО погрався з тими SO, AO.... Приїхав додому і закинув її на балконі подалі.
Satcom? САТКОМ!
Re: Satcom? САТКОМ!
Домовилися. Як дасть Бог, верну домів. І лишиться там щось ціле, то вишлю ))
MERRY XMAS, BEST 73!
MERRY XMAS, BEST 73!
Тема замерзла. Я побачив, що можна придбати і не дорого готову портативку для Саткома https://radioprofi.com.ua/shop/739/desc ... om-vhf-uhf
Тільки антенку зварганити.
Тільки антенку зварганити.
-
- Позивний: UR5VCP
- Has thanked: 83 times
- Been thanked: 7 times
- Контактна інформація:
Тема на разі мало актуальна. На то є свої причини. Так, слухаю час від часу та й все.
-
-
Бачу тема зовсім не актуальна , або ?
Ось сильно не смійтеся , зробив як зміг , головне працює , на Кваші міняю тільки TX Power L ; M ; якщо треба максимально то ставлю H . Максимально дає 35 ват якщо вірити китайському Surecomu , Кваша одразу це з коробки ,
RA55H3340M не перетянута
Ось сильно не смійтеся , зробив як зміг , головне працює , на Кваші міняю тільки TX Power L ; M ; якщо треба максимально то ставлю H . Максимально дає 35 ват якщо вірити китайському Surecomu , Кваша одразу це з коробки ,
RA55H3340M не перетянута