Вітаю. Все ж таки вирішив створити тему)
Дістався мені UW3DI ламповий. Увімкнув його і він нічого не приймає) Із того, що я перевірив:
1. ГПД працює (наміряв 5482,7кГц - 6010,7кГц)
2. Опорний генератор 500кГц працює (наміряв 499,93кГц)
3. Кварцеві генератори працюють
4. ПНЧ схоже, що працює
В антенний роз'єм підключив декілька метрів дроту, збільшилась кількість шумів.
Що робити далі? Буду вдячним за допомогу. Із приладів - частотомір, мультиметр, nanoVNA.
П.С. Знаю, uw3di тема мабуть заїзжена, в інтернеті куча інформаціїї. Але що з нею робити толком не розумію.
UW3DI Відновлення, налаштування, допрацювання
-
- Позивний: UR5VFT
- Has thanked: 176 times
- Been thanked: 61 time
Re: UW3DI Відновлення, налаштування, допрацювання
бажано крім частоти вказувати реальні напруження на навантаженні. а трансівер Вам класний дістався. Біблія ДІ у Вас є? Часта проблема це контакти шашлику та панельки. пробуємо. ворушимо..
почніть з унч.. 73!
- раджу зібрати таку штуку. але для лампових на вході детектора додати атенюатор
- https://www.youtube.com/watch?v=9Xz0SOyQs5M
почніть з унч.. 73!
- раджу зібрати таку штуку. але для лампових на вході детектора додати атенюатор
- https://www.youtube.com/watch?v=9Xz0SOyQs5M
-
- Позивний: UR1CDR
- Has thanked: 38 times
Є така біблія. Добре, почну з УНЧ. А що мається на увазі під реальними напруженнями на навантаженні?
-
- Позивний: UR5XOU
- Has thanked: 124 times
- Been thanked: 47 times
Краще дивись авторську схему, бо чув, що ця схема що у тебе з помилками.Maksym писав: ↑Чет квітня 03, 2025 1:24 pm Вітаю. Все ж таки вирішив створити тему)
Дістався мені UW3DI ламповий. Увімкнув його і він нічого не приймає) Із того, що я перевірив:
1. ГПД працює (наміряв 5482,7кГц - 6010,7кГц)
2. Опорний генератор 500кГц працює (наміряв 499,93кГц)
3. Кварцеві генератори працюють
4. ПНЧ схоже, що працює
В антенний роз'єм підключив декілька метрів дроту, збільшилась кількість шумів.
Що робити далі? Буду вдячним за допомогу. Із приладів - частотомір, мультиметр, nanoVNA.
П.С. Знаю, uw3di тема мабуть заїзжена, в інтернеті куча інформаціїї. Але що з нею робити толком не розумію. 2.jpg1.jpg
P.S. В нанку втикаєш шматочок провода (10-15см), в трансивер теж кілька метрів, вибираєш на нанці CW mode, ставиш потрібну частоту, та й ловиш на транивері ...