З стрілочним приблизно виглядатиме так
Трансивер Udai SDR
-
- Позивний: UR5VFT
- Has thanked: 176 times
- Been thanked: 61 time
Re: Трансивер Udai SDR
- в такому більшому S метрі немає необхідності. думаю 4 клітини зліва буде достатньо для нього ну максимум по ширині індикатора частоти якщо можливо.. 73!
-
- Has thanked: 49 times
- Been thanked: 389 times
На мій погляд тут купа зайвого. Наприклад Mic Amp Gain виставляється для мікрофону та не потребує зміни в процесі роботи. Modulation - вона залежить від бенду який ми приймаємо і дуже рідко потребує зміни. Tuning step - це анахронізм бо дуже просто робиться змінний крок переналаштування для валкодера в залежності того з якою швидкістю його обертати. У мене так зроблено в усіх синтезаторах. Але є додатковий параметр грануляція який задає по суті найменший крок виставлення частоти. Но його не потрібно дуже оперативно змінювати. Для аматорських бендів досить мати грануляцію 50-100Гц. Для мовних (АМ) - 500-1000Гц. Преамп та аттенюатор - це одна кнопка бо не має сенсу вмикати одноразово обидва. Якщо усе ж таки дві кнопки то вони повинні бути поряд

Поділить усі налаштування на дві категорії - оперативні та неоперативні. На швидкий доступ винесіть лише оперативні. Усе інше сховайте.
Інтерфейс зручно проектувати не в коді а в якомусь графічному редакторі який дозволяє створити об'єкти та двигати їх по екрану. Я саме так робив. У випадку LVGL є візуальні редактори які дозволяють проектувати інтерфейс у стилі WYSIWYG з подальшою генерацією коду.
Ще така порада - проаналізуйте інтерфейси інших DDC/SDR трансиверів. Візьміть найкраще. Воно повинно бути зручно і інтуітивно. Зараз воно так не виглядає. User interface це вам non penis canis est

-
- Позивний: UR5VFT
- Has thanked: 176 times
- Been thanked: 61 time
- для прикладу. кнопки зліва 2 ряда і внизу або навпаки. а все інше панарама. С метр і тд.. 73!
- https://www.youtube.com/watch?v=dKewWolbkSg
- https://www.youtube.com/watch?v=dKewWolbkSg