Середовище для CMSIS

Відповісти
Freddy
Has thanked: 1 time
Been thanked: 14 times

Середовище для CMSIS

Повідомлення Freddy »

Вітаю всих ,  хто з власного дісвуду може порадити оптимальну IDE  для програмування STM на CMSIS .  Куб заточено під хал , можна там створити проект і на CMSIS  но хотілося чогось простішого .  Розглядаю платформіо але хз . Може хтось щось порадить . Дякую .
oldPsyho
Позивний: UR5XOU
Has thanked: 111 times
Been thanked: 44 times

Re: Середовище для CMSIS

Повідомлення oldPsyho »

Freddy писав: П'ят лютого 21, 2025 8:01 pm Вітаю всих ,  хто з власного дісвуду може порадити оптимальну IDE  для програмування STM на CMSIS .  Куб заточено під хал , можна там створити проект і на CMSIS  но хотілося чогось простішого .  Розглядаю платформіо але хз . Може хтось щось порадить . Дякую .

Якщо я не помиляюсь то CMSIS загнувся на сімействі STM32F4, далі вже пішов HAL/LL. Якщо топові контроллери немає наміру колупати, спробуйте OpenCM3.

А на рахунок IDE, залежить від фіч.
Я особисто користувавсь Attolic TrueStudio та Segger embedded studio, але остання потребує свого програматора.

P.S. STM32 це не про просте, там вам доведеться курити даташити і розбиратись.
Freddy
Has thanked: 1 time
Been thanked: 14 times

Повідомлення Freddy »

Дякую  за інформацію. Я ж не писав про простоту )  воно складне бо його там багато , багато параметрів  і регістрів . 
Sergii
Has thanked: 9 times
Been thanked: 10 times

Повідомлення Sergii »

Freddy писав: П'ят лютого 21, 2025 8:01 pm Вітаю всих ,  хто з власного дісвуду може порадити оптимальну IDE  для програмування STM на CMSIS .  Куб заточено під хал , можна там створити проект і на CMSIS  но хотілося чогось простішого .  Розглядаю платформіо але хз . Може хтось щось порадить . Дякую .

Для stm32 найкраще це куб. Використовуйте LL замість HAL.
Відповісти