Приймач RX998.
-
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 3 times
Re: Приймач RX998.
Всім привіт, приїхало моє nanоVna. Складно чесно кажучи коли вперше його тримаєш в руках. В ютубах по відосах якось поміряв АЧХ (по тих же відео відкалібрував). Як на мене фільтр таки широкуватий і верхній спад якийсь кривуватий вийшов (роблю я це вперше). То тре мабуть ємностей подобавляти?
-
- Позивний: UR3ILF
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 13 times
- Контактна інформація:
Краще зробити стенд і підібрати кварці та налаштувати фільтр до запаювання в плату.
Погодження послідовними резисторами. Опір фільтра буде +50 ом до послiдовних резисторiв.
Погодження послідовними резисторами. Опір фільтра буде +50 ом до послiдовних резисторiв.
- Вкладення
-
- стенд.rar
- (10.74 Кіб) Завантажено 44 разів
-
- стенд.jpg (42.64 Кіб) Переглянуто 709 разів
-
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 3 times
Вимірював я саме через резистори по 270 Ом. Кварци намагався відбирати з найменшим розкидом частоти за допомогою генератора і частотоміра. Покрутив я ємності в фільтрі туди-сюди получив 3.4кГц по -3дб і схили порівнялись заодно (перша перевірка фільтра показала мало що не 5кГц ширину і дико кривий спад зверху). Впринципі мене влаштовує. Закажу я мабуть у китайців плати (заодно і до RX4735 теж хочу давно повторити) останьої версії приймача і мабуть забабахаю контролер до нього і резонансний увч, хоча двохстороня плата трішки відлякує. Є в думках фрезернути окремо обидві сторони того контролера на тонкому текстоліті і зліпити їх до купи.
+ емкость кабиляАндрій_UR3ILF писав: ↑Вів квітня 09, 2024 12:51 pm Краще зробити стенд і підібрати кварці та налаштувати фільтр до запаювання в плату.
-
- Контактна інформація:
У вас є CNC гравер?Weezerspoon писав: ↑Вів квітня 09, 2024 5:32 pmЄ в думках фрезернути окремо обидві сторони того контролера на тонкому текстоліті і зліпити їх до купи.
Я плати зараз тiльки гравером i роблю. Двосторонні без проблем. Це ж станок, навiщо щось клеїти.
начали с прймача а закинчилы фрезером !
Я так думаю шо вельмишановный пан Андрей выкладе свои опрацювання а ще шо треба купуваты .Я так розумию шо купуваты сnc -грошы даром
Я так думаю шо вельмишановный пан Андрей выкладе свои опрацювання а ще шо треба купуваты .Я так розумию шо купуваты сnc -грошы даром
-
- Контактна інформація: