Збіг? Ага, щаз І тут з'являються питання. Що саме привіз товариш Сісоко Ембалович від хуйла?
У медіа припустили, що він приїхав передастом з якимсь посланням. Дуже малоймовірно, що воно в усній формі. Бо при перекладі з кацапської на гвінеубісавський і потім з гвінеубісавської на українську можна було втратити не лише окремі слова, а й повністю спотворити зміст послання. Тож такий варіант не проходить, бо дуже ненадійний.
Значить, це був лист. Запечатаний, у конверті, з поштовою маркою за чотири копійки з фоточкою кремля. І за завітами Ілліча воно мало бути написане тільки молоком! Щоб жодна
Дорогий Володю!
Окаяннівівцейобибояри схопили мене і тримають під замком. Замість мене скрізь виставляють мого двійника. Не вір йому – той лисий підарас то не я. Чую жити мені лишилося недовго. Лист пишу лівою рукою тому, що права паралізована від частої дрочки на есєсєр. Учора думав що прийшов той самий п*здець з посмішкою хтивою, але це був бухий в жопу медведєв. Казав що скоро мене ананізують. Чи канонізують. Нерозбірливо говорив, падлюка, бо постійно п'яний.
Володю, врятуй мене. Краще Гаага ніж живцем у мавзолей.
Щиро серу в валізу, твій Хуйло В.В.