ну, спробуйте реген на одній 6Ж9П )) якщо запрацює, то й на стержньових теж.
Шанувальники лампових конструкцій.
-
- Позивний: UR5VFT
- Has thanked: 67 times
- Been thanked: 36 times
-
- Has thanked: 43 times
- Been thanked: 294 times
Re: Шанувальники лампових конструкцій.
У пьєзо великий розкид по частотам. Треба буде "кульочок" купувати. Та й низька ПІ - то тільки на 80ку бо вже на 40ці складно дзеркалку давити. На мій погляд простіше на звичайних кварцах зробити
-
- Позивний: UR4UBQ
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Ну, реген якраз чудово працює на 6Ж9П, і на стрижневих типу 1Ж18Б теж були конструкції - я не робив - робочі по відгукам. А от щоб трансивер на кшталт Ангор або малоламповий РУ6БК було б цікаво спробувать...
-
- Позивний: UR5VFT
- Has thanked: 67 times
- Been thanked: 36 times
малоламповий РУ6БК було б цікаво спробувать...
- слухав у товариша. правда трохи перероблений. замість гпд синтез. усі змішувачі високого рівня. вихідна лампа г807.вих м 30-40 вт кв фільтр з омського набору.ару по пч . Учч і пч 6к13п звучання мені здалося краще Альбатроса. РЕКОМЕНДУЮ. 73!
- слухав у товариша. правда трохи перероблений. замість гпд синтез. усі змішувачі високого рівня. вихідна лампа г807.вих м 30-40 вт кв фільтр з омського набору.ару по пч . Учч і пч 6к13п звучання мені здалося краще Альбатроса. РЕКОМЕНДУЮ. 73!
-
- Позивний: UR5XOU
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 27 times
так в тому й цимес цієї конструкції, що вона проста як дошка, але було б цікаво глянути на цю конструкцію.UR5VFT писав: ↑Вів січня 23, 2024 1:56 pm малоламповий РУ6БК було б цікаво спробувать...
Змішувачі часом не на ADG774 (чи їм подібні)?
Вітання!
Може хто бачив схему лампового посилювача КВ потужністю ват 2-5 на міні лампах чи нувісторах чи кераміці типу ГС13.
Поділіться будь ласка!
Може хто бачив схему лампового посилювача КВ потужністю ват 2-5 на міні лампах чи нувісторах чи кераміці типу ГС13.
Поділіться будь ласка!
-
- Позивний: UR5FFC
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 25 times
Вихідний каскад приймача-збуджувача П2В- р/ст. "Микрон", "Ястреб" : 6П1Б, здається.