Ніхто, бо інші ще не збирав у корпусі
Аудіофілія та самопальний хайенд
-
- Has thanked: 43 times
- Been thanked: 294 times
Re: Аудіофілія та самопальний хайенд
Давно в мене не було такого Різдва. Роботи навалилося більше, ніж очікувалося. На щось попаяти часу взагалі не було. Але германій на ГТ806 таки переніс до плати. По схемі майже без змін - дещо корекцію поправив.
Поки що не запускав - нема часу. Але буду рухатися як буде вільний час. Отже далі буде
Поки що не запускав - нема часу. Але буду рухатися як буде вільний час. Отже далі буде
-
- Has thanked: 107 times
- Been thanked: 2 times
Ну слава богу! Щось мені в душі натякало,що у Вас запарка і рука не здіймалася чіплятися із запитаннями.
Будемо сподіватися, що попустить.
А плата вийшла шикарна, ніяких тобі смд з амідонами . Якраз для тумбочки.
Друковану плату подождьом-с.
Будемо сподіватися, що попустить.
А плата вийшла шикарна, ніяких тобі смд з амідонами . Якраз для тумбочки.
Друковану плату подождьом-с.
-
Трохи новин з майстерні Почав потрохи робити корпус для германія. Якщо вийде то на вихідних почну монтаж.
Зробив для Гіперболоїда вузол затримки підключення колонок, бо задовбало слухати клацання при включенні. Схема дуже проста Затримка десь кілька секунд. Реле або одно на 24-27в. Або два на 12в (у мене саме так бо не знайшов на 24в з двома групами контактів). Стабілітрон потрібен для захисту затвору. Плати нема бо зібрано на макетці.
Ну і саме приємне - проапгрейдив акустику Справжній Japan Victor Company з початку 80х. Звичайно мейдінджапан НЧ - 25см діаметром. Грає - бомба
Зробив для Гіперболоїда вузол затримки підключення колонок, бо задовбало слухати клацання при включенні. Схема дуже проста Затримка десь кілька секунд. Реле або одно на 24-27в. Або два на 12в (у мене саме так бо не знайшов на 24в з двома групами контактів). Стабілітрон потрібен для захисту затвору. Плати нема бо зібрано на макетці.
Ну і саме приємне - проапгрейдив акустику Справжній Japan Victor Company з початку 80х. Звичайно мейдінджапан НЧ - 25см діаметром. Грає - бомба
-
Купив колись такі чудові радіатори з встановленими КТ819
Перша публікація яка мені відома мабуть наступна Потім була дуже відома схема Акулінічева у журналі Радіо №3/1980 Я впевнений що така реалізація скоріше за все була скопійована з зарубіжних розробок, але не колупав це питання.
Як на мій погляд то на обох схема багато зайвих деталей Тому я їх прибрав. Результат - дуже мінімалістична схема підсилювача с чудовими параметрами Частотний діапазон по рівню 3дб - 100кГц. Зменшувати його можна збільшивши ємність С138, але не треба, бо негативний зворотній зв'язок працює саме у широкій смузі. Струм спокою виставляється R407 на рівні 70-80мА. R413 керує постійною напругою на виході. Підбираємо щоб було половина живлення.
Схема була дуже швидко накидана на ардуїнівській макетці та запрацювала з першого разу. Буде час - буду переносити на друковану плату
Чекали вони свого часу та дочекалися Вирішив зібрати на них підсилювач для літа, щоб не дуже грівся. Тим паче давно вже хотів випробувати одну специфічну схему з однаковими транзисторами у вихідному каскаді.Перша публікація яка мені відома мабуть наступна Потім була дуже відома схема Акулінічева у журналі Радіо №3/1980 Я впевнений що така реалізація скоріше за все була скопійована з зарубіжних розробок, але не колупав це питання.
Як на мій погляд то на обох схема багато зайвих деталей Тому я їх прибрав. Результат - дуже мінімалістична схема підсилювача с чудовими параметрами Частотний діапазон по рівню 3дб - 100кГц. Зменшувати його можна збільшивши ємність С138, але не треба, бо негативний зворотній зв'язок працює саме у широкій смузі. Струм спокою виставляється R407 на рівні 70-80мА. R413 керує постійною напругою на виході. Підбираємо щоб було половина живлення.
Схема була дуже швидко накидана на ардуїнівській макетці та запрацювала з першого разу. Буде час - буду переносити на друковану плату