"Народний" Трансивер на базі ESP32-A1S
-
- Позивний: UR1CDH
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Re: "Народний" Трансивер на базі ESP32-A1S
кнопки над правим енкодером для перемикання діапазонів, нижні для зміни кроку перестройки. правий енкодер відповідно для зміни частоти. 5 кнопок в стовпчик є адаптивними, їх функціонал залежить від екрану. значення кожної кнопки буде відображене на екрані, поруч з кнопками. в режимі роботи значення кнопок будуть відповідати написам на корпусі. при вході в меню, відповідно значенням на екрані. енкодели зліва мають кілька завдань. Гучність\RIT та DSP.
-
- Has thanked: 43 times
- Been thanked: 294 times
Це не треба. У мене в усіх синтезаторах крок перестройки переключається автоматично. Тобто коли починаємо швидко обертати енкодер крок збільшується.
А кнопки не будуть заважати над/під ним? І вже зараз треба планувати яка буде ручка на енкодері. Наприклад якщо китайська велика з алі то вона має діаметр 45мм. Влізе?
PS Я бачу ви використовуєте EasyEDA pro версії. Не буду проблем з безкоштовною версією при розшарюванні проектів? Читав що там якісь несумісність є між версіями у форматі файлів проекту.
-
Ручку прикинув 23мм. Можна й більше, та тоді треба з кнопками мудрувати. Була ще думка, залишити тільки кнопки біля екрану, перенести їх вліво від екрану. Справа залишити "band+/band-", "mode". Тоді нормально стає крутилка 43мм.UR5FFR писав: ↑Вів жовтня 25, 2022 5:42 pmЦе не треба. У мене в усіх синтезаторах крок перестройки переключається автоматично. Тобто коли починаємо швидко обертати енкодер крок збільшується.А кнопки не будуть заважати над/під ним? І вже зараз треба планувати яка буде ручка на енкодері. Наприклад якщо китайська велика з алі то вона має діаметр 45мм. Влізе?
PS Я бачу ви використовуєте EasyEDA pro версії. Не буду проблем з безкоштовною версією при розшарюванні проектів? Читав що там якісь несумісність є між версіями у форматі файлів проекту.
-
Типу по діагоналях від крутилки на 2, 7, 10 годин
При такому компонуванні як зараз, нормально стає ручка 35мм
При такому компонуванні як зараз, нормально стає ручка 35мм
-
Відносно про і звичайної версій, є окрема кнопка типу перенести з про в стандарт чи навпаки.
-
Так я й ще нічого не замовляю. Дисплей 3.5 дюйма. Перевірив на esp8266. Перші плати буду гризти на ЧПУ. Схему обов'язково викладу.
-
версії передньої панелі.
1. з механічним енкодером
2. укорочена. енкодер підключається в розьєм поруч.
якщо я правильно зрозумів роботу енкодера, в даний розьєм можна без переробок підключити оптичний енкодер відповідно фази А, В.
Версії не остаточні. хочу додати розьєм для оптичного енкодера що працює по і2с, вилизати схему. те що раніше здавалось нормальним рішенням, зараз як на мене зайве і потребує раціонального підходу.
1. з механічним енкодером
2. укорочена. енкодер підключається в розьєм поруч.
якщо я правильно зрозумів роботу енкодера, в даний розьєм можна без переробок підключити оптичний енкодер відповідно фази А, В.
Версії не остаточні. хочу додати розьєм для оптичного енкодера що працює по і2с, вилизати схему. те що раніше здавалось нормальним рішенням, зараз як на мене зайве і потребує раціонального підходу.
-
-