Дельта - чи варто?

UT8AS
Позивний: UT8AS
Has thanked: 34 times
Been thanked: 35 times

Re: Дельта - чи варто?

Повідомлення UT8AS »

Ігор Ві писав:Чет січня 01, 1970 1:22 am

...вашої чудо дельти...

...ви, мабуть, добре знайомі з так званою "ртутною" антеною 60-70-их років...на жаль, після певних подій на моїй дельті відірвало оплетення кабелю від полотна і зараз лише слухаю ефір, але днями будуть ремонтувати дах і я спробую підключити кабель знову...а потім скину сюди картинку антени зі свого Pico NWT...не "супер", але, як у нас кажуть: ...вам "шашечки" чи їхати?..

Ігор Віт.
Has thanked: 3 times
Been thanked: 5 times

Повідомлення Ігор Віт. »

UT8AS писав: Пон жовтня 06, 2025 7:17 am
Ігор писав:

...вашої чудо дельти...

...ви, мабуть, добре знайомі з так званою "ртутною" антеною 60-70-их років...на жаль, після певних подій на моїй дельті відірвало оплетення кабелю від полотна і зараз лише слухаю ефір, але днями будуть ремонтувати дах і я спробую підключити кабель знову...а потім скину сюди картинку антени зі свого Pico NWT...не "супер", але, як у нас кажуть: ...вам "шашечки" чи їхати?..

Дивна у вас реакція... Я вам задав просте питання про вхідний опір вашої дельти. Натомість, ви сюди приплели якусь ртутну антенну...

Ігор Віт.
Has thanked: 3 times
Been thanked: 5 times

Повідомлення Ігор Віт. »

Vavolo писав: Нед жовтня 05, 2025 8:52 pm 28 метрів висоти це добре, але в мене стільки немає.
А як щодо шумності на приймання? 

Рамочні антени, як правило, завжди шумлять менше.
UR5VFT
Позивний: UR5VFT
Has thanked: 404 times
Been thanked: 93 times

Повідомлення UR5VFT »

Vavolo писав: Суб жовтня 04, 2025 8:55 pm Хтось мав справу з антеною дельта луп на 40 метрів? Які враження? Чи варто її майструвати? Чи підійде як багатодіапазонний варіант? Зараз працюю з ендфедом на 80-10м, і цілком задоволений. Чи має дельта переваги?

Варто. у мене була така дельта перпердекулярно будинку 85 метрів. запитана сім. дротом прппм 2-0.9 плюс сим. тюнер 500 вт та ксв 1 на всіх діапазонах у друга така 42 метри    так само застосований ситетричний провід прппм і сим. тюнер за ідеєю запропонованою Андрієм           73!

-   https://www.ur5ffr.com/viewtopic.php?t=320

Вкладення
прежде чем собирать конструкцию.rar
(106.62 Кіб) Завантажено 25 разів
дельта.jpg
дельта.jpg (10.8 Кіб) Переглянуто 1037 разів
Відповісти