Опитування анонімне, без обмежень по часу, завжди можна змінити вибір.
Особисті думки висловлюємо в каментах
коли потрібно беремо і робимо перевірений варіант... 73!Freddy писав: ↑Чет лютого 26, 2026 7:21 amРоса точно ні , совкові радіодеталі використовувати не хочу , їх час пройшов . Степ на sa612 які давно зняті з виробництва , мав досвід з перемарком на алі тому й писав про транзисторні каскади . Бджілку ще ніхто не повторив , тому яка вона ще не ясно .
Якщо уважно почитати мій допис , а саме ту його частину про степ , то буде ясно чого плата трансивера на фото не мій варіант .UR5VFT писав: ↑Чет лютого 26, 2026 12:00 pmколи потрібно беремо і робимо перевірений варіант... 73!Freddy писав: ↑Чет лютого 26, 2026 7:21 amРоса точно ні , совкові радіодеталі використовувати не хочу , їх час пройшов . Степ на sa612 які давно зняті з виробництва , мав досвід з перемарком на алі тому й писав про транзисторні каскади . Бджілку ще ніхто не повторив , тому яка вона ще не ясно .
Павло, ваш варіант має багато схемотехнічних помилок - вам ще 10 (ДЕСЯТЬ) років тому про це казали багато людей. Замість того щоб виправити їх ви це повністю проігнорували. За десять років то можна було б хоч частку поправити. Але ні - вам байдуже. Працює якось та й фіг з ним. От якби ви узяли прилади та провели вимірювання. Але я пам'ятаю як ви вимірювали АЧХ тракту не відключивши АРП та завжди отримували ідеальні прямокутні графіки і як вам три сторінки форуму безліч людей намагалися пояснити чому АРП треба відключати. Але ви так і не второпали.
Пішов на алі і трохи офігел - схоже на те що китайці розпродали останні залишки 612их. Багато перемаркеру якогось. Щось більш-менш схоже на оригінал коштує по 3 бакса за корпус або більше. Тому схоже що про схеми на 612й слід забувати. Жаль, пішла епоха простих схем.
Одна із причин чому я оминаю схеми з не простими мікросхемами , бо їх або важко купити в провірених продавців або , що гірше вони зняті з виробництва . Я вже наривався на ліві 612 з алі , вистачило .UR5FFR писав: ↑П'ят лютого 27, 2026 8:04 pmПішов на алі і трохи офігел - схоже на те що китайці розпродали останні залишки 612их. Багато перемаркеру якогось. Щось більш-менш схоже на оригінал коштує по 3 бакса за корпус або більше. Тому схоже що про схеми на 612й слід забувати. Жаль, пішла епоха простих схем.
PS Десь в мене був рулончик 612х ще від філіпса. 100 відсотковий оригинал. Ще трохи полежать то вони будуть коштувати дорожче за діаманти
Я не просив порадити схему, а писав по темі . А що кому і як робити обирає той хто робить і платить за це гроші .
...пробував деякі схеми на поки ще неперемаркованих LA1185 (AN7205, KA22495, TA7358 - це повні аналоги), працюють не гірше за SA612, а, можливо, й краще...і дістати не проблема...і схем на них вдоста...