Я не Андрій,але внесу і своїх 5 копійок...якщо у вас буде якісний радіатор і продумане охолодження то витримає великий КСХ....Але правильно не думати яке КСХ витримає -а робити захисти по ксх, струму,температурі,і тд...
Підсилювач на IRF с загальним стоком
-
Ur5ydw
- Позивний: Ur5ydw
- Has thanked: 38 times
- Been thanked: 40 times
Re: Підсилювач на IRF с загальним стоком
якщо дозволите мій п'ятак. саме вузьке місце в цій конструкції охолодження кристалу.там площа3х3мм+\-.а транзистори працюють в нетиповому режимі. тому качати сотку з двох 220 корпусів,як на мене,заняття дуже самонадіяне.кристал через таку площу просто не буде встигати охолоджуватись навіть якщо площа радіатора буде 1кв.метр...
-
UR5FFR
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 931 time
От якраз 100Вт качати з пари досить стабільно працює. В мене 200Вт "лайнер" на чотирьох IRF520 по схемі складання потужності (не в паралель!) працював годинами в майже CW режимі. Але кулер для охолодження та транзистори на радіаторі без прокладок. КСХ навантаження не гірше за 1,5. За півроку жоден транзистор не згорів.SIMON писав: ↑Суб серпня 15, 2026 2:52 pm якщо дозволите мій п'ятак. саме вузьке місце в цій конструкції охолодження кристалу.там площа3х3мм+\-.а транзистори працюють в нетиповому режимі. тому качати сотку з двох 220 корпусів,як на мене,заняття дуже самонадіяне.кристал через таку площу просто не буде встигати охолоджуватись навіть якщо площа радіатора буде 1кв.метр...