Сторінка 2 з 2

Re: Шашлик. Як його правильно приготувати.

Додано: П'ят березня 31, 2023 9:33 pm
oldPsyho
Володимир писав: П'ят березня 31, 2023 9:22 pm
А не підскажете діаметр валу у таких перемикачів?бо є думка їх з'єднати ковбасою. За допомогою муфт.
 
Не підскажу, нема таких в наявності. Треба міряти. Ковбасою це Як? Треба довгий вал фрезерувати.
 



 
Через ось таку муфту. Береться ПГК на кілька галет, ззаду нього знімається одна чи дві і кріпиться муфта. І так ковбасою один на одним можна кілька впихнути.
 
 

Re: Шашлик. Як його правильно приготувати.

Додано: Суб квітня 01, 2023 5:07 am
Володимир
 Через ось таку муфту. Береться ПГК на кілька галет, ззаду нього знімається одна чи дві і кріпиться муфта. І так ковбасою один на одним можна кілька впихнути.
 Думаю, суцільний вал надійніше буде, та й дешевше мабуть. Не буде розхилитуватись з часом.

Re: Шашлик. Як його правильно приготувати.

Додано: Суб квітня 01, 2023 2:49 pm
oldPsyho
Володимир писав: Суб квітня 01, 2023 5:07 am
 Через ось таку муфту. Береться ПГК на кілька галет, ззаду нього знімається одна чи дві і кріпиться муфта. І так ковбасою один на одним можна кілька впихнути.
 Думаю, суцільний вал надійніше буде, та й дешевше мабуть. Не буде розхилитуватись з часом.

 
Воно то так, але цей вал ж треба замовити, та й треба галети центрувати добре. А в випадку з муфтою - допускається відхилення в кілька мм.