Використовування дуже просте - йдемо за посиланням https://chat.openai.com/chat
Потрібен google-аккаунт. Усе

Ось приклад "спілкування"

Знає різні мови. Може перекладати текст та коректувати граматикуMe: Який радіоаматорський префікс належить ЮАР?
Ai: Радіоаматорський префікс для Южної Африки - ZS.
Me: Якій країні належить позивний якій починається з 5Y?
Ai: Позивний, що починається з 5Y належить країні Кенія.
Me: Мені потрібен аналог транзистору BFG591.
Ai: Можливі аналоги транзистору BFG591:
BFG520 (NXP Semiconductors)
MMBTH10 (Fairchild Semiconductor)
MMBTH10LT1 (ON Semiconductor)
BCX54-16 (NXP Semiconductors)
BCX54-16T1G (ON Semiconductor)
BCX70K (Infineon Technologies)
Примітка: перевірте, щоб параметри замінника відповідали вашим потребам перед заміною транзистора.
Me: Це щось не те. Мень потрібен npn транзистор середньої потужності с граничною частотою не менше 500МГц
Ai: Для заміни NPN транзистору середньої потужності з граничною частотою не менше 500 МГц можна розглянути такі аналоги BFG591:
BFP720 (NXP Semiconductors)
BFP740 (NXP Semiconductors)
BFT92 (NXP Semiconductors)
MMBTA64 (Fairchild Semiconductor)
MMBTA64LT1G (ON Semiconductor)
MMBT3904LT1G (ON Semiconductor)
Будь ласка, перевірте даташит замінника, щоб переконатися, що він підходить для вашої застосовної області та відповідає необхідним параметрам.
Me: BFT92 має малу потужність. треба щоб транзистор працював зі струмом колектору десь 100мА.
Ai: Я приношу извинения за предыдущий неверный ответ. Если вам нужен NPN транзистор средней мощности и граничной частотой не менее 500 МГц, то одним из возможных аналогов может быть транзистор BFR93A. Это транзистор средней мощности, который может работать с током коллектора до 100 мА и имеет граничную частоту более 6 ГГц. Он также имеет корпус SOT23, что делает его удобным для монтажа на печатные платы.
Me: відповідай українською мовою
Ai: Пропоную звернути увагу на транзистор BFQ68, який є NPN транзистором середньої потужності з граничною частотою близькою до 3 ГГц і здатним працювати зі струмом колектору близько 100 мА.
Me: BFQ68 підходить. Дай мені ще варіантів
Ai: Ще один варіант - це транзистор MMBTH81, який також є NPN транзистором середньої потужності з граничною частотою близькою до 3 ГГц і здатним працювати зі струмом колектору близько 100 мА. Інші можливі варіанти це: ATF-54143, MSA-0886, BFG591 або BFG540.
Я в захватіMe: Спитай мене "котра година" по іспаньски
Ai: ¿Qué hora es?
Me: А по португальскі?
Ai: Que horas são?
Me: А може ти й китайский знаєшь?
Ai: 当时几点了?(dàng shí jǐ diǎn le?)
Me: Переведи на українську: So why black & white some people might ask?! And I can understand them, cause I'm mainly a color guy myself. The famous words of Vincent Van Gogh "Color in a picture is like enthusiasm in life." means a lot to me. I simply love color! But I happen to love b&w as well, even though I shoot it mostly for my own pleasure, and not so much for my commercial work.
Ai: Тож чому деякі люди запитують про чорно-біле фото?! І я можу їх зрозуміти, оскільки сам є прихильником кольору. Відомі слова Вінсента ван Гога: "Колір на картині, це так само, як ентузіазм у житті", для мене мають велике значення. Я просто обожнюю кольори! Але я також люблю чорно-біле фото, навіть якщо я знімаю його в основному для власного задоволення, а не для комерційної роботи.